IQM

Recherches associées: Avis sur IQM | Offres d’emploi chez IQM | Salaires chez IQM | Avantages sociaux chez IQM
      Entretiens chez IQMEntretiens d’embauche pour Data Scientist chez IQMEntretien chez IQM

Entretien pour Data Scientist

11 déc. 2025
      Ahmedabad

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez IQM (Ahmedabad) en oct. 2024

One of the nicest interview panel I have ever gave interview to, It was part of campus recruitment. 1st round was MCQ questions from all domains(ML,SDE,Devops), Interview was 2nd round and last round is HR round where they just explain company policy.

Q1) Tell me about yourself Q2) Explain your projects Q3) SQL Window function question Q4) Explain any machine learning algorithm you like Q5) Write the math behind that algorithm

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Data Scientist chez IQM

Entretien pour Data Science

20 sept. 2023

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez IQM en sept. 2023

first of all they wll take online aptitude(which is mainly technical question only) then shorlisted students will go for technical interview then HR will tell you about the policy of IQM and its benifits (whether you get selected or not)

1. tell me about yourself 2. about your projects and releted technologies 3. Linear regression and its one example 4. logistic regression and its one exxample 5. naive bayes classification 6. basic sql commands 7. write a syntax or code of given sql command 8. basic dsa question

Google
      Amazon