ICF Tech Hungary

Recherches associées: Avis sur ICF Tech Hungary | Offres d’emploi chez ICF Tech Hungary | Salaires chez ICF Tech Hungary | Avantages sociaux chez ICF Tech Hungary
      Entretiens chez ICF Tech HungaryEntretiens d’embauche pour Lead Full Stack Developer chez ICF Tech HungaryEntretien chez ICF Tech Hungary

IBM
      Dell Technologies
      BairesDev
      Concentrix

Entretien pour Lead Full Stack Developer

27 oct. 2023

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez ICF Tech Hungary en oct. 2023

50min - HR call 3h- hometask around (I choosed instead of longer livecode) 30 min - live coding + questions I went forward in the process after I submited my hometask Live coding was interesting because it was hard (if you coded in your life for less than 10min in React) like you had a backend which provided object key-value and you had to show it in a list so it was take 5min to solve, after this they had some questions what could be improved in the code I said can be functional blabla they didnt provided feedback also may I should do more clean code way to go forward in the application process? after a day I got a very descriptional feedback from HR "they said you are not enough senior"?wtf? +"We will have later an open positions may you will be interested in?" ?wtf? anyway at least I have now more repo in github for tasks

some basic questions related to React
      Réponse de ICF Tech Hungary
      Thank you for your feedback. We apologize that the process didn’t fully meet your expectations, and we appreciate your insights. Since then, we’ve made some adjustments to improve certain steps of our process. If you have further questions, please don’t hesitate to reach out to us at our email address, recruitment@icftech.hu.