Hanger

Recherches associées: Avis sur Hanger | Offres d’emploi chez Hanger | Salaires chez Hanger | Avantages sociaux chez Hanger
      Entretiens chez HangerEntretiens d’embauche pour Real Estate Manager chez HangerEntretien chez Hanger

Northside Hospital
      Hospital Italiano de Buenos Aires
      B. Braun
      NewYork-Presbyterian Hospital

Entretien pour Real Estate Manager

14 sept. 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Hanger en sept. 2022

Very simple chat with a recruiter and filled out some questionnaires. Overall process was very smooth and effortless. The HR recruiter was very helpful and nice. Easiest application process I have ever been through.

Basic HR questions normally asked
      Réponse de Hanger
      **Please be aware there is a recent hiring scam in regards to a Real Estate Manager job posting via LinkedIn.** All correspondence from Hanger will come from the domain @hanger.com including our career page at https://careers.hanger.com. Hanger, Inc. does not interview via chat or send interview questionnaires. A Hanger employee or representative will never ask you to provide payment during any stage of the application or interview process. Similarly, you will not be asked to divulge sensitive personal information (such as your social security number, personal bank information, or credit card information) during the application or interview process. If you have any questions about the legitimacy of a career opportunity or correspondence related to an opportunity, please reach out to our team at talentacquisitionservices@hanger.com.