H&M

Recherches associées: Avis sur H&M | Offres d’emploi chez H&M | Salaires chez H&M | Avantages sociaux chez H&M
      Entretiens chez H&MEntretiens d’embauche pour Winkelmedewerker chez H&MEntretien chez H&M

10 avr. 2018
      Delft

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Winkelmedewerker chez H&M

1 oct. 2025
      Offre refusée

Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez H&M (Delft) en mars 2016

Ik had online gereageerd op de vacature winkelmedewerker, na een week werd ik al uitgenodigd op gesprek. Telefonisch gesprek was vrij kort net als het gesprek zelf. Het voelde een beetje onpersoonlijk.

Waarom heb je H&M gekozen?

J'ai passé un entretien chez H&M

Good communication and good interview, honest conversation on possibilities and future development. Overall a good conversation and clear expectations. Fast response and good feedback. I found the questions to be the regular questions asked on this type of interview, nothing more.

About the expectation for the future development

2 mars 2022

Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez H&M en janv. 2022

de sollicitatieprocedure verliep vriendelijk en vloeiend. Ze hadden werkelijk belangstelling voor me en stelde vragen die ik duidelijk kon beantwoorden. Ik heb de sfeer ervaren als gemoedelijk en vrij. Al met al een prima ervaring

Waardoor heeft u interesse in ons bedrijf?