Greggs

Recherches associées: Avis sur Greggs | Offres d’emploi chez Greggs | Salaires chez Greggs | Avantages sociaux chez Greggs
      Entretiens chez GreggsEntretiens d’embauche pour Manager chez GreggsEntretien chez Greggs

10 sept. 2020
      New York, NY
      Offre refusée

Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Greggs (New York, NY) en janv. 2019

It went greatWe’re all about helping our employees grow and one way we do it is with an open door culture. That means you can ask any leader for advice. They’ll be glad to help. We also have a more structured program, the Enterprise Formal Mentor Program, that assists mentees in their professional and personal development by focusing on company culture, diversity, leadership, interpersonal skills and work/life balance.

How would you describe yourself

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Manager chez Greggs

10 mars 2024
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Greggs (Londres, Angleterre)

Very positive experience for me, just remember to relax and take time when answering questions. The questions were basic questions that would test your knowledge of how to manage a team and ensure smooth operations.

Tell me about yourself and your experience.

5 mars 2023
      Northampton, Angleterre
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Greggs (Northampton, Angleterre)

Can you tell us about your previous management experience? How do you motivate your team to achieve goals and targets? How do you handle conflicts or difficult situations with employees or customers? How would you prioritize tasks and delegate responsibilities in a busy environment? Can you give an example of a time when you had to make a tough decision as a manager? How do you stay organized and ensure that tasks are completed on time? How do you handle underperforming employees or those who do not meet expectations? How do you stay up-to-date with industry trends and developments? How would you handle a customer complaint or negative feedback? What do you think are the key qualities of a successful manager?

Starbucks
      Alsea