Gradle Technologies

Recherches associées: Avis sur Gradle Technologies | Offres d’emploi chez Gradle Technologies | Salaires chez Gradle Technologies | Avantages sociaux chez Gradle Technologies
      Entretiens chez Gradle TechnologiesEntretiens d’embauche pour Front End Developer chez Gradle TechnologiesEntretien chez Gradle Technologies

Entretien pour Front End Developer

30 oct. 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Gradle Technologies en oct. 2024

I applied for a front-end developer job here, and the process took way too much time. To apply, I had to install their app, clone a repository, make a report, and add specific tags – which meant going through a lot of their documentation just to understand it all. The application form also had many questions, and I’d already attached a custom CV and cover letter. After spending over an hour on this, I got a short rejection email with no feedback. These days, it seems like applying for a job involves more steps than ever.

Why are you interested in working in our company?
      Réponse de Gradle Technologies
      Thank you for applying at Gradle. We appreciate you taking the time to go through our application process and are sorry it didn’t work out. Whilst we offer to give all candidates interview feedback, we cannot give individual feedback to every application due to the number of applications we receive. We wish you all the best in your job search.

Motorola Solutions
      Intuit