GoComet

Recherches associées: Avis sur GoComet | Offres d’emploi chez GoComet | Salaires chez GoComet | Avantages sociaux chez GoComet
      Entretiens chez GoCometEntretiens d’embauche pour Backend Developer Intern chez GoCometEntretien chez GoComet

Capgemini
      Thomson Reuters
      Rappi
      Cisco

Entretien pour Backend Developer Intern

24 janv. 2025

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Backend Developer Intern chez GoComet

Entretien pour Software Engineer, Backend Intern

24 mars 2026
      Bengaluru
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez GoComet en janv. 2025

On campus interview process consisting intial resume shortlist then online assesment followed by 2 technical rounds and one final hr round. Dsa and sql questions were asked in OA. In technical rounds questions are from resume, some puzzle questions , dsa and basic system design.

q1) given two numbers represented as linked lists, each digit is a node in the list. find the difference between the numbers. q2) design database schema for slipwise app.
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez GoComet (Bengaluru) en mars 2026

The selection process begins with an Online Assessment (OA), followed by an assignment round. Shortlisted candidates undergo two technical interviews focusing on DSA, low-level design, and backend APIs. The process concludes with a group discussion (GD) to evaluate communication, problem-solving, and teamwork skills.

0/1 Knapsack and array greedy questions then API refernces small backend questions

Entretien pour Software Engineer, Backend Intern

5 mars 2025

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez GoComet en mars 2025

• CV shortlisting • Online assessment • Written test • Technical interview • Co-founders interview • Communication: Offer if successful, rejection if not, additional technical interview if uncertain • All stages include prompt, clear candidate notifications always

• Written Exam(Pen paper Based): Aptitude, one DSA question, backend concepts, DB design, and frontend queries. • Technical Interview: Puzzles, project discussion, low-level design (e.g., ATM withdrawal, parking lot). • Cofounders Interview: Behavioral and core computer concept questions.