Global Blue

Recherches associées: Avis sur Global Blue | Offres d’emploi chez Global Blue | Salaires chez Global Blue | Avantages sociaux chez Global Blue
      Entretiens chez Global BlueEntretiens d’embauche pour Customer Service Representative chez Global BlueEntretien chez Global Blue

Entretien pour Customer Service Representative

12 août 2021

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Global Blue en oct. 2018

There was only 1 interview required, and it consider quite simple, they have not much questions asked. But will ask to share more about the personal experience, and background from the previous job.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Service Representative chez Global Blue

Entretien pour Account Manager

20 nov. 2025
      Madrid

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Global Blue (Madrid) en mai 2025

Varias entrevistas más un caso. Primera llamada con recursos humanos y luego varias entrevistas con managers y Country manager. Proceso rápido y smooth, son simpaticos. Hay que ir preparado de tax free, empresa cl. Miles de empleado

Why global blue Why sales Caso práctico

Entretien pour Customer Service Representative

29 avr. 2014
      Bratislava

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Global Blue (Bratislava) en févr. 2014

Applied with recruiting agency, introductory interview going through my skills and education with a recruiting staff, position was presented as customer service with German and English, no outbound calls, first round of selection procedure is a written test with a writing exercise to check your language skills. After passing this an interview with employees follows in both languges asking about experience and free time activities, why Global Blue etc, finally you meet the HR which is also your supervisor for a personal interview, the position, bonuses, philosophy of the company is presented, a 1.5 hours observation follows, finally you decide wheather take it or leave it

nothing crazy, just common sense and basic questions as anywhere else

Naranja X
      Mastercard