Geodesy Exploration

Recherches associées: Avis sur Geodesy Exploration | Offres d’emploi chez Geodesy Exploration | Salaires chez Geodesy Exploration | Avantages sociaux chez Geodesy Exploration
      Entretiens chez Geodesy ExplorationEntretiens d’embauche pour Seismic Field Technician chez Geodesy ExplorationEntretien chez Geodesy Exploration

Entretien pour Seismic Field Technician

9 août 2010
      Fallon, NV

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Geodesy Exploration (Fallon, NV) en févr. 2008

Very pleasant experience really....a drug test is required and family questions,,,they are very family oriented people but want to make sure that there will be no problems involving long periods away from home while in the field. They usually send people home for a couple days every two week. They will NOT hire drug users, and do a background check on ALL employee's. These guys are a TEAM and everone is treated like he or she ownes the company...nice!

Can you work long periods away from your family

Can you react as a family member with people that you work with daily from sun up to sun down.

TP
      SelfEmployed.com