Future Fundraising

Recherches associées: Avis sur Future Fundraising | Offres d’emploi chez Future Fundraising | Salaires chez Future Fundraising | Avantages sociaux chez Future Fundraising
      Entretiens chez Future FundraisingEntretiens d’embauche pour Fundraiser chez Future FundraisingEntretien chez Future Fundraising

Entretien pour Fundraiser

26 mai 2015
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Future Fundraising (Londres, Angleterre) en janv. 2014

Shortly, you will be called into a room individually to answer a few questions. These are just to make sure that you have your passport, are the correct age for the job (as stipulated when you applied) and are being interviewed for the job you actually applied for - apparently HR have a habit of messing that bit up. After this, all the interviewees will be sat in a room for the second recruitment test.

whats your experience