Frontken Corporation

Recherches associées: Avis sur Frontken Corporation | Offres d’emploi chez Frontken Corporation | Salaires chez Frontken Corporation | Avantages sociaux chez Frontken Corporation
      Entretiens chez Frontken CorporationEntretiens d’embauche pour Human Resources Executive chez Frontken CorporationEntretien chez Frontken Corporation

Fluor
      Skanska
      Abengoa
      Hines

Entretien pour Human Resources Executive

24 mai 2025
      Singapour

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Frontken Corporation (Singapour)

- When u reach there, they will let u fill up an application form at public area instead of stay inside small meeting room. - After filled up, then go to HR in-charge room interview face to face personally talk - Come to during the interview process, HR person in-charge will expect u to stay in their comp for many years until she can go for retirement. - Seems like just keep PUA & draw huge biscuits to u only - Some more expecting interview candidate work until he/she die in thier comp & show off she is the one worked w comp for how many years some more can do a lot of HR things so on - It's very suitable for those who like kena brainwash by mgmt role to join into their comp

What did u know about our comp? Can u align your success gool w comp policy? Could u stay in one comp longer than your previous comp (2.5 years +) ?