Fortis Games

Fait partie de Las Vegas Sands

Recherches associées: Avis sur Fortis Games | Offres d’emploi chez Fortis Games | Salaires chez Fortis Games | Avantages sociaux chez Fortis Games
      Entretiens chez Fortis GamesEntretiens d’embauche pour Senior Business Intelligence Analyst chez Fortis GamesEntretien chez Fortis Games

PlayStation
      Riot Games
      Epic Games
      Rockstar Games

Entretien pour Senior Business Intelligence Analyst

15 juil. 2025

J'ai passé un entretien chez Fortis Games

Self intro, understand what the company does currently, and branch of questions. The interviewee was nice and easy to talk with. But got ghosted after the hr interview, no follow up for 30 days.

Tell me something about yourself.
      Réponse de Fortis Games
      10mo
      Thanks for taking the time to share your experience. We’re really glad to hear your conversation with our recruiting team went well. That said, we’re sorry for the drop-off in follow-up – that’s not the kind of experience we want to create. We know how frustrating it can be to not hear back after an interview, and we’re actively working on getting back to our candidates as soon as possible. Appreciate the feedback!