FluidStack

Recherches associées: Avis sur FluidStack | Offres d’emploi chez FluidStack | Salaires chez FluidStack | Avantages sociaux chez FluidStack
      Entretiens chez FluidStackEntretiens d’embauche pour Mechanical Engineer- Advanced Engineering chez FluidStackEntretien chez FluidStack

IBM
      Deloitte
      KPMG
      Starbucks

Entretien pour Mechanical Engineer- Advanced Engineering

18 janv. 2026

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez FluidStack en janv. 2026

The recruiter reached out for an initial phone screening to discuss my experience and motivation for changing jobs. Although they indicated they would provide a personal follow-up regarding my status, I instead received an automated email stating they were moving forward with other candidates. It is important to note that this was a behavioral screening, not a technical interview. Furthermore, the job posting itself appeared to have exceptionally broad and ambitious expectations. The role required mastery across several distinct, complex fields—specifically CFD, FEA, HVDC/LVDC power distribution, EMC/EMI, and electronics packaging. Expecting a candidate with seven years of mechanical engineering experience to possess expert-level depth in every one of these specialized disciplines is, in my view, unrealistic

Why are changing the job? Are you actively seeking the job? are you currently working?