Fetch

Recherches associées: Avis sur Fetch | Offres d’emploi chez Fetch | Salaires chez Fetch | Avantages sociaux chez Fetch
      Entretiens chez FetchEntretiens d’embauche pour Bilingual Customer Service Representative chez FetchEntretien chez Fetch

Intel Corporation
      Apple
      Lenovo
      Honeywell

Entretien pour Bilingual Customer Service Representative

29 juin 2019
      Madison, WI

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Fetch (Madison, WI) en févr. 2019

First of all, I had a ridiculous phone interview. Then a second interview in person. The team doing the interview were like a bunch of teenagers. I knew more about the company than they did. I felt like I was in candid camera. They even asked me how do I make a peanut butter sandwich? I mean, can you get more ridiculous than that? They did not have any smart question. They even asked me what was the last book I read? I was expecting professional questions. When I stated facts about the company, like the gigantic fact, that many customers are writing negative reviews online, they hated me for my honesty. I left the interview knowing I did not want to work with such moronic losers! I could not stand their faces or voices.

Can you please tell me how would you do a peanut butter sandwich?