Fast Trak

Recherches associées: Avis sur Fast Trak | Offres d’emploi chez Fast Trak | Salaires chez Fast Trak | Avantages sociaux chez Fast Trak
      Entretiens chez Fast TrakEntretiens d’embauche pour Part Time Administrative Assistant chez Fast TrakEntretien chez Fast Trak

Entretien pour Part Time Administrative Assistant

27 mars 2018
      Falls Church, VA
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Fast Trak (Falls Church, VA) en mars 2018

Save your time. This place is a scam, I should've known when someone who applied for another position entirely was a part of my interview. They don't care what you applied for they want everyone to be able to do that sketchy sales representative time and be able to devote all their time to it with absolutely no room to move up. Fake office environment. Scam company. Save, Your. Time.

Part time or full time?
      Réponse de Fast Trak
      Dear Job Seekers Due to an increasing amount of fake reviews from unsuccessful competing companies on this site we will no longer take below 4 stars reviews into consideration. We are trying our best to flag all fake reviews, yet it might take years. For better insight go to the official Fast Trak Inc site fasttrakinc.com or our Facebook or Twitter page or Instagram https://www.facebook.com/fasttrakinc1 https://twitter.com/FastTrakInc https://www.instagram.com/fasttrakinc/