Evalan

Recherches associées: Avis sur Evalan | Offres d’emploi chez Evalan | Salaires chez Evalan | Avantages sociaux chez Evalan
      Entretiens chez EvalanEntretiens d’embauche pour Embedded Software Engineer chez EvalanEntretien chez Evalan

Entretien pour Embedded Software Engineer

24 juil. 2024
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Evalan en nov. 2023

1. Online submission two weeks later: 2. Manager meeting 3. HR meeting 4. Onsite Team meeting 5. CEO talk 6. Offer made 7. Onsite talk Then I decided not proceed because I don't want to relocate to Amsterdam. But nice manager and HR, and fantastic work

1. what was your previous experience 2. Multithread programming in C 3. do you want to relocate

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Embedded Software Engineer chez Evalan

Entretien pour Embedded Software Engineer

30 août 2024
      Amsterdam

Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Evalan (Amsterdam) en août 2024

The application procedure is very smooth. The CEO and the CFO are both very proactive and quick to respond. They're also honest and clear about what they're looking for and what they can offer.

1- What is your background? 2- What do you hope to achieve?