Enlighta

Recherches associées: Avis sur Enlighta | Offres d’emploi chez Enlighta | Salaires chez Enlighta | Avantages sociaux chez Enlighta
      Entretiens chez EnlightaEntretiens d’embauche pour Java Developer chez EnlightaEntretien chez Enlighta

Entretien pour Java Developer

11 mai 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Enlighta

They give a vast scenerio based Document to code within 3 days, and this was between weekdays(to be frank coming home after work at 10 and completing their mini project exhausted me so if they had given till the weekend that was much appropriate). They wanted passed test cases for like 12 scenerios and its entrire zip file coded in eclipse. Then they were scheduling for a technical interview again during a working day descring all the expected hands on coding vast topics thats going to be covered in the interview. I felt it was not worth this much time so didn't go further.

Too vast to be called an interview for a 5 years experienced person.