Ellucian

Recherches associées: Avis sur Ellucian | Offres d’emploi chez Ellucian | Salaires chez Ellucian | Avantages sociaux chez Ellucian
      Entretiens chez EllucianEntretiens d’embauche pour Project Manager chez EllucianEntretien chez Ellucian

Entretien pour Project Manager

26 juin 2021

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Ellucian

I started as a contractor, so I believe the level of questions were easier. I was asked about my background, my experience as PM, and some key questions to validate my experience.

Tell me about yourself and your experience

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Project Manager chez Ellucian

Entretien pour Product Manager

1 juin 2024
      Reston, VA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Ellucian (Reston, VA)

5 rounds of interviews and a 30 minute aptitude and attitude assessment. Recruiter, group PM, designer, engineering lead, VP of product. Interviews ranged in time from 30-45 minutes. I appreciated the thoughtful conversations I had, and I appreciated their enthusiasm for the organization's mission. At the end of the process, I was informed that I left a favorable impression but the company had just implemented a hiring freeze and the hiring process would not continue.

Describe a product that you took to market and your role in doing so.

Entretien pour Project Manager

7 août 2023
      Gómez Palacio, Durango

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Ellucian (Gómez Palacio, Durango) en juil. 2023

1. Acercamiento telefónico (entrevista agendada) 2. Entrevista con mi líder de equipo 3. Entrevista con el jefe del departamento 4. Propuesta laboral 5. Aceptación, firmado y llenado de documentos del seguro médico, de vida y dental 6. Espera de equipo de cómputo (en eso estoy)

SAP
      Capgemini