Efftronics Systems

Recherches associées: Avis sur Efftronics Systems | Offres d’emploi chez Efftronics Systems | Salaires chez Efftronics Systems | Avantages sociaux chez Efftronics Systems
      Entretiens chez Efftronics SystemsEntretiens d’embauche pour Engineer chez Efftronics SystemsEntretien chez Efftronics Systems

26 mai 2025
      Entretien difficile

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez Efftronics Systems (Vijayawāda)

good nice as expected basic electronics , good commiunication, embedded systems, hard ware sytems , onsite, very intersting, ARM processor, RISC CISC etc.. are asked but interview is tough based on your projects only.

basic electronics, embedded systems iot

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Engineer chez Efftronics Systems

27 janv. 2019
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Efftronics Systems (Vijayawāda) en sept. 2018

The interview went really well. I was being asked in different topics like digital electronics, Microprocessor programming, networks, and algorithms.moreover every week we can have walk-in interviews on Fridays. It is a really good IOT product manufacturing company.

String reverse program?

27 mai 2018
      Vijayawāda

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Efftronics Systems (Vijayawāda) en déc. 2017

Written test based on almost all subjects in our academics ( ECE ) . After selected in written a technical interview, HR interview and after this selection process they will call to the company for further interview process. There we were given 3 question papers and were asked to explain the solutions in face to face interview. After that there will be a medical test. I was disqualified in medical test.

In technical interview they asked about physics, TV, EDC, network theorems , digital electronics, micro processor. HR interview is almost a formality type and very simple questions were asked. At the company the question papers are based on 8085 or MC coding, digital electronics, quantitative aptitude. In digital electronics we were asked to design a bank locker key system with several specifications that were given.

Intel Corporation
      Lenovo