Eastern Enterprise

Recherches associées: Avis sur Eastern Enterprise | Offres d’emploi chez Eastern Enterprise | Salaires chez Eastern Enterprise | Avantages sociaux chez Eastern Enterprise
      Entretiens chez Eastern EnterpriseEntretiens d’embauche pour Software Developer chez Eastern EnterpriseEntretien chez Eastern Enterprise

Entretien pour Software Developer

19 sept. 2022
      Pune

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Eastern Enterprise (Pune) en janv. 2021

This interview process was very short & quick for me as I was an immediate joiner. One Technical round. Basic programming and REST API related questions. One Technical assignment. HR discussion. Salary discussion.

List the supported http methods?

Difference between Put & Patch http method?

How to control number of go routines launched?

How to stop go routine?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez Eastern Enterprise

Entretien pour Software Engineer

14 avr. 2025
      Pune

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Eastern Enterprise (Pune) en janv. 2025

4 Rounds ( Hr call , Tech round , client round , Mangerial Round ) Interview process was nice , It focuses more on development skill rather than core programming skills.

Tech Round : Machine coding round based on reactjs and nextjs( implement slug for each todo that is fetched)

Entretien pour Software Developer

22 juin 2024
      Pune

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Eastern Enterprise (Pune) en sept. 2020

I was given an assignment to build a small project. There were 3 rounds: 1. Technical Round: He asked me about a logic based puzzle. 2. Managerial Round: He asked me about my experience and salary expectation. 3. Company's client Round: He asked me about my experience and project work,

It was a logic based puzzle question

BairesDev
      Concentrix