EBZ Group

Recherches associées: Avis sur EBZ Group | Offres d’emploi chez EBZ Group | Salaires chez EBZ Group | Avantages sociaux chez EBZ Group
      Entretiens chez EBZ GroupEntretiens d’embauche pour Industrial Training Program (BIW Welding Technologies, Catia, BOM Preparation, Fixure Design, Etc ) chez EBZ GroupEntretien chez EBZ Group

Entretien pour Industrial Training Program (BIW Welding Technologies, Catia, BOM Preparation, Fixure Design, Etc )

4 janv. 2018
      Gurgaon, Haryana

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez EBZ Group (Gurgaon, Haryana)

The interview was conducted by EBZ India at their Gurugram office. We had to undergo about 45 minutes of standard written test which was fairly easy to complete. This was followed by Personal interview session. There were 3 panel members. One of them appeared as a psychologist as she only asked personal questions. The other two members asked about technical aspects. Overall, the interview wasn't a difficult one. After the interview, we were provided with a form with questions such as our strengths and weaknesses, our goal in EBZ, our expectations about working hours, etc.

Please describe in brief what EBZ does?

Where do you see yourself in 5 years?

What are your salary expectations?

Explain Projections (First angle, third angle, isometric, etc).

Tell me how standards of holes and shafts (specifically for nuts and bolts) determined? Their standard formulations.

Technical questions about jig and fixtures.

According to you, what is the outcome you see after this 6 month training period at EBZ?

IBM
      Deloitte