Dell Technologies

Recherches associées: Avis sur Dell Technologies | Offres d’emploi chez Dell Technologies | Salaires chez Dell Technologies | Avantages sociaux chez Dell Technologies
      Entretiens chez Dell TechnologiesEntretiens d’embauche pour Software Engineer 1 chez Dell TechnologiesEntretien chez Dell Technologies

Entretien pour Software Engineer 1

4 avr. 2023
      Eldorado do Sul

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer 1 chez Dell Technologies

Entretien pour Software Engineer-1

15 sept. 2023
      Vellore

J'ai passé un entretien chez Dell Technologies (Eldorado do Sul)

A entrevista é tranquila, me deixaram confortável, não teve prova nem desafio técnico. A conversa variou entre técnica e estilo de vida e hobbies. A primeira parte da entrevista é em português com perguntas sobre conhecimentos técnicos e a segunda parte é em inglês, que consta a parte das perguntas de hobbies.

Por que quer trabalhar na empresa? Experiência anterior. Hobbies. Plano de carreira e onde se vê daqui uns anos.

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Dell Technologies (Vellore) en août 2023

Round 1 (Online Test): -consisted of MCQ based questions -focused on data structures, operating systems, networking and basic aptitude and reasoning. Round 2 (Technical Interview): -detailed run-through of my resume -how does cloud technology work according to you - does it require any physical server? -algorithm for reading a document and writing those words into a file that appear at least 'k' times - optimize it if possible -ML pipeline for classifying users based on either single tab or multi tab usage of google chrome - what data will you collect (only because my major is AI ML) Round 3 (Managerial): -why Dell -career objective Round 4 (HR): -strengths -willing to relocate -ability to work in a group -social life and friends

Q: How does cloud technology work according to you - does it require any physical server?

Q: Algorithm for reading a document and writing those words into a file that appear at least 'k' times - optimize it if possible.

Q: ML pipeline for classifying users based on either single tab or multi tab usage of google chrome - what data will you collect?

Entretien pour Software Engineer-1

8 sept. 2021

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Dell Technologies en sept. 2021

I applied on their career site for the role of Software Engineer 1. After a month HR called me to check for the details and then interview is scheduled after 2 days. The interview panel consist of 2 interviewee. They were very polite and very supportive throughout the interview session.

1. Tell me about Yourself. 2. Write a class and their member function. 3. WAP to check if a string is a substring in another string. 4. Default access specifier in java. 5. what are access specifier? 6. static keyword 7. Features of oop 8. Pure virtual function 9. What is polymorphism? 10. function overloading and overriding 11. How we can override a function 12. can we change return type in function overloading?