Dell Technologies

Recherches associées: Avis sur Dell Technologies | Offres d’emploi chez Dell Technologies | Salaires chez Dell Technologies | Avantages sociaux chez Dell Technologies
      Entretiens chez Dell TechnologiesEntretiens d’embauche pour Client Technical Support Associate chez Dell TechnologiesEntretien chez Dell Technologies

3 avr. 2018
      Bengaluru

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Client Technical Support Associate chez Dell Technologies

16 mai 2018

J'ai passé un entretien chez Dell Technologies (Bengaluru)

No process The interviewer asked to give an intro. She didn’t even listened carefully neither asked any questions just said u are not selected, but on what grounds god knows. There were 4 rounds not even a single round started Bad company , no ethics, just waste of time, never go to such places they just be fool you. Reference only matters as if it is a government sector.

Give a brief intro

J'ai passé un entretien chez Dell Technologies

Pretty quick, applied for the position and 2 days later got an email to schedule the in person interview. The actual interview itself consisted of many situational questions and "about me" questions. Very comfortable environment and the interviewer made it that way.

When were you put in a position when you had to take leadership in a group environment? (Not an exact question but had them similar)

18 janv. 2018

J'ai passé un entretien chez Dell Technologies

5 rounds very simple 1 jam round 1 technical round 1 phone round 1 hr round 1 manager round overall experience is good the most difficult part was telephonic round be confident in manager round as it is the elimination round

what are versions of windows
      2 réponse(s)
      Réponse de Dell Technologies
      Thank you for reviewing us.