Deliverect

Recherches associées: Avis sur Deliverect | Offres d’emploi chez Deliverect | Salaires chez Deliverect | Avantages sociaux chez Deliverect
      Entretiens chez DeliverectEntretiens d’embauche pour Frontline Specialist chez DeliverectEntretien chez Deliverect

Intel Corporation
      Lenovo
      Falabella
      Marvell Technology

Entretien pour Frontline Specialist

27 déc. 2024
      Ciudad de Mexico

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Deliverect (Ciudad de Mexico) en juil. 2023

Son dos entrevistas, una en inglés y una en español de aprox 45mins. Pero no es tan difícil te dan herramienta para tener éxito. También te van a pedir terminar una tarea y vas a tener que hacer un rol con uno de los supervisores.

describe un problema técnico donde tenías que ayudar a un cliente que aun te recuerdas
      Réponse de Deliverect
      Dear Candidate, Thank you for sharing your experience with us! We're so glad to hear that you had a positive and engaging interview process. At Deliverect, we aim to create a supportive environment that helps candidates succeed, and it's great to know that the tools and resources we provided made your experience easier. The combination of language flexibility, hands-on tasks, and role-play scenarios is designed to give both you and us a clearer understanding of how you can excel in the role. It’s wonderful to see that you felt prepared and confident during the process! We’re thrilled to have you join the team and look forward to achieving great things together. Welcome aboard! Best, Deliverect TA Team