Datto

Fait partie de Kaseya

Recherches associées: Avis sur Datto | Offres d’emploi chez Datto | Salaires chez Datto | Avantages sociaux chez Datto
      Entretiens chez Datto Entretiens d’embauche pour Senior Software Engineer - Core Products chez Datto Entretien chez Datto

IBM
      Dell Technologies
      BairesDev
      Concentrix

Entretien pour Senior Software Engineer - Core Products

13 oct. 2017

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Datto en sept. 2017

The recruiter reached out to me on linkedin. She felt like I would be a good fit for their Software Engineering team in Norwalk, CT. I responded that I was interested and she called me to do an initial screening. The recruiter asked me about what I am doing at my current job and details around that. Then she started asking me technical questions. I was not sure if she could fully understand what I was saying. Then she got back to me on email saying that I have to do a take home test. The test was called Conway's Game of life that required me to use a multi dimensional array and solve it. I did that and added some unit tests. Then received an email saying they are not interested in moving forward.

Explain Object Oriented principles

What is encapsulation

What is MVC?

When can you say that a function is complete/incomplete, something like that

Take home test Conway's Game of life