Datalex

Recherches associées: Avis sur Datalex | Offres d’emploi chez Datalex | Salaires chez Datalex | Avantages sociaux chez Datalex
      Entretiens chez DatalexEntretiens d’embauche pour Graduate Developer chez DatalexEntretien chez Datalex

Kapsch
      Siemens Digital Industries Software
      Visma
      Flux IT

Entretien pour Graduate Developer

6 juil. 2016
      Dublin, Dublin

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Datalex (Dublin, Dublin) en mai 2016

Applied online with CV, got a call a number of weeks later scheduling and interview. Came in to the office an hour early, and was then brought to a small meeting room with two other HR personnel. first forty minutes where general questions about my experience, and my college course. Went through a questionnaire. I found those interviewing very friendly. The last twenty minutes where a 1:1 technical interview, in which I was asked a number of technical questions related to what I did in college. Some tough questions about the tech industry.

How will you go about building a website from back end to front end