Data Axle

Recherches associées: Avis sur Data Axle | Offres d’emploi chez Data Axle | Salaires chez Data Axle | Avantages sociaux chez Data Axle
      Entretiens chez Data AxleEntretiens d’embauche pour Senior Software Engineer chez Data AxleEntretien chez Data Axle

Entretien pour Senior Software Engineer

30 juil. 2022
      New York, NY
      Offre refusée

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Data Axle (New York, NY) en juil. 2022

Good technical interview.. one at offshore and one was from US.. asked challenging questions. Then briefed about company from leadership. HR had kept clear communication. I had to decline offer since I got no insight otherwise I was looking g to join good product base company

not specific

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Software Engineer chez Data Axle

Entretien pour Sr Software Engineer

9 juin 2022
      Pune

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Data Axle (Pune) en juin 2022

It is technical interview some basic questions and some technical questions.also ask you yo do some coding as well. They will have two technical round and then one hr round.

Generics , typescript, dotnet , sql , javascript

Entretien pour Senior Developer

19 sept. 2014

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Data Axle

Interviewer is not in motivation to take the conversation further.The Questions asked for a 11 .5 yrs experienced Person is like Questions asked for a Fresher.Duration of Interview is very less.

No Such Questions asked