Cubic

Recherches associées: Avis sur Cubic | Offres d’emploi chez Cubic | Salaires chez Cubic | Avantages sociaux chez Cubic
      Entretiens chez CubicEntretiens d’embauche pour Principal Software Engineer chez CubicEntretien chez Cubic

Lockheed Martin
      Thales
      Leonardo
      Airbus

Entretien pour Principal Software Engineer

19 avr. 2013
      Hyderâbâd

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Principal Software Engineer chez Cubic

Entretien pour Principal Software Engineer

9 nov. 2017
      San Diego, CA
      Offre refusée

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Cubic (Hyderâbâd) en mars 2013

1. The person who did first round posed very good questions, after that no one ask u any challenging questions.

Nothing to say

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Cubic (San Diego, CA) en juin 2017

Disorganized interviewing process. They called me for an on-site but they had no idea what questions to ask me; and so they went for the usual slurpee questionnaire. Data structures, basics of RESTful services and random questions about SOAP. To make it more interesting, the last part of the interview was with 3 "architects" who asked endless questions about my current job, and how I handle various issues such as scalability. The discussion was interesting but proved irrelevant.

Find before last element in a LinkedList.
      2 réponse(s)

Some mumble about RESTful services. I really could not understand and I assumed they wanted me to talk about restful services in general.

What is SOAP made of.