Creators Media

Recherches associées: Avis sur Creators Media | Offres d’emploi chez Creators Media | Salaires chez Creators Media | Avantages sociaux chez Creators Media
      Entretiens chez Creators MediaEntretiens d’embauche pour Executive Publisher chez Creators MediaEntretien chez Creators Media

Entretien pour Executive Publisher

30 avr. 2018
      Venice, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 8 semaines. J'ai passé un entretien chez Creators Media (Venice, CA) en mars 2016

I applied online through LinkedIn. About two weeks later, I got a brief phone call with one founder, then a month of silence went by. Then I was invited in for a very casual conversation with two founders. About two weeks of negotiating benefits, terms, and pay via email and phone followed before I got an offer letter. I ended up getting roughly what I was looking for in terms of base pay, though I was frustrated that I could not get equity in such a senior role at a young, VC-backed company. Turned out to be okay though, because the company struggled significantly while I worked there.

I don't remember, as it was a while ago now. I remember it being more of a casual, free-flowing conversation than a series of questions, in any case.

Google
      Amazon