Cover Design

Recherches associées: Avis sur Cover Design | Offres d’emploi chez Cover Design | Salaires chez Cover Design | Avantages sociaux chez Cover Design
      Entretiens chez Cover DesignEntretiens d’embauche pour Social Media Moderator chez Cover DesignEntretien chez Cover Design

Entretien pour Social Media Moderator

9 sept. 2023
      Minyat an Naşr

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 jours. J'ai passé un entretien chez Cover Design (Minyat an Naşr) en août 2023

The interview wasn't as professional as expected. The interviewer left me for a long time waiting him. He didn't introduce himself or say what is his position. More than one time someone interrupts the interview to talk with him. After the interview no one called me or sent a mail or anything. The offered salary was 1750 L.E only for 8 hours working / 5 Days.

- How can I buy Something for a customer? - How can the customer feel satisfied?

IBM
      Deloitte