Control Southern

Recherches associées: Avis sur Control Southern | Offres d’emploi chez Control Southern | Salaires chez Control Southern | Avantages sociaux chez Control Southern
      Entretiens chez Control SouthernEntretiens d’embauche pour HR Generalist chez Control SouthernEntretien chez Control Southern

Entretien pour HR Generalist

20 mars 2026

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Control Southern en sept. 2025

Initial Phone Screen (45 mins): A standard introductory call to discuss the role and my background. Assessment Phase: This included a behavioral personality test followed by a technical quiz featuring math problems and data interpretation (graphs). VP of HR Interview (30 mins): A video call via Microsoft Teams focusing on culture fit and high-level expectations. Head of Engineering Interview (30 mins): A final technical/leadership discussion via Teams.

Tell me about a time you discovered a colleague was violating company policy. What did you do?

Renault Group
      GE