Consumer Cellular

Recherches associées: Avis sur Consumer Cellular | Offres d’emploi chez Consumer Cellular | Salaires chez Consumer Cellular | Avantages sociaux chez Consumer Cellular
      Entretiens chez Consumer CellularEntretiens d’embauche pour Customer Service Supervisor chez Consumer CellularEntretien chez Consumer Cellular

Entretien pour Customer Service Supervisor

27 avr. 2017
      Tempe, AZ

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Consumer Cellular (Tempe, AZ) en avr. 2017

Met with two individuals that tag teamed the interview process. Toured the facility, nothing special to see. Interviewers are looking for too many skills for the mere salary being offered.

Basically routine questions, really too many for what they are offering to pay at a mere $18.00 per hour. Interview took a full hour.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Service Supervisor chez Consumer Cellular

Entretien pour Customer Service Supervisor

31 déc. 2015
      Tempe, AZ

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Consumer Cellular (Tempe, AZ) en mars 2015

* Worked at establishment for two years prior to interview. * Was encouraged to apply by management and direct supervisor(s). * Interview was done by two Senior Supervisors, one which was my training supervisor in the past. * Was a standard set of questions for everyone interviewed. * Senior Sups reviewed calls for each of the candidates and talked to current supervisor for their recommendation on advancement. * Discussed any concerns.

Explain how you would handle a representative that was failing in their marks,

Telefónica
      Huawei Technologies