Computer Talk

Recherches associées: Avis sur Computer Talk | Offres d’emploi chez Computer Talk | Salaires chez Computer Talk | Avantages sociaux chez Computer Talk
      Entretiens chez Computer TalkEntretiens d’embauche pour Technical Support Analyst chez Computer TalkEntretien chez Computer Talk

IBM
      Deloitte
      TP
      KPMG

Entretien pour Technical Support Analyst

20 nov. 2020
      Toronto, ON

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Computer Talk (Toronto, ON) en nov. 2020

1st round phone interview. the interviewer asked me a lot of questions and never gave me feedback, which was a very strange experience. 1st round phone interview. the interviewer asked me a lot of questions and never gave me feedback, which was a very strange experience.

1. Past working experience 2. About the role 3. About the company 4. What do you want? 5. Long-term goal 6. How do you describe your learning skills (strength)? 7. What you need to improve (weakness) 8. Ticket resolution 9. Why work experience you enjoy most 10. Teamwork skills 11. Worst manager 12. What’s the most important in customer service? 13. Expected salary The ideal candidate: an excited person who can ask for help and understand customer needs