Comparesoft

Recherches associées: Avis sur Comparesoft | Offres d’emploi chez Comparesoft | Salaires chez Comparesoft | Avantages sociaux chez Comparesoft
      Entretiens chez ComparesoftEntretiens d’embauche pour Senior Content Manager chez ComparesoftEntretien chez Comparesoft

TP
      Freelancer
      JPMorganChase
      SAP

Entretien pour Senior Content Manager

13 juil. 2023
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Comparesoft (Londres, Angleterre) en mars 2023

Poorly structured interview, asked lots of intrusive questions about current company including wanting to know the value of stock options. Didn't really seem to understand the role they were hiring for. Never received any follow up feedback after the interview about next steps, despite positive verbal feedback during the call. The company ghosted me after which was really rude.

Asked about recent content produced and it's success
      Réponse de Comparesoft
      Hi Apologies, Your interview experience with us was not ideal. We generally try and get back to every candidate but in March 2023, we interviewed approximately 60 people for 3 positions, so apologies if we missed coming back to you. Thought of giving you more context based on your comments; 1) We like to understand the stock options because for the selected candidates we offer replacement stock options in addition to the new stock options that we provide. We prefer successful candidates to not miss out on their existing stock options. 2) We are more than happy to investigate why we did not come back to you, feel free to email us on phoebe.unwin@comparesoft.com We hope you found a good job. Comparesoft