Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

employer logo
      employer logo

Company.Info

Fait partie de FD Mediagroep

Est-ce votre entreprise ?

À propos
      Avis
      Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur Company.Info | Offres d’emploi chez Company.Info | Salaires chez Company.Info | Avantages sociaux chez Company.Info
      Entretiens chez Company.InfoEntretiens d’embauche pour Accountant Manager chez Company.InfoEntretien chez Company.Info

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Aucune offre
      Expérience négative
      Entretien facile

Candidature

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Company.Info (Amsterdam)

Entretien

Ik heb even getwijfeld of ik mijn ervaring zou plaatsen op dit platform. Maar zoals je kan zien heb ik besloten dit wel te doen, aangezien het hier tenslotte ook voor is bedoelt. Mijn ervaring is ronduit belabberd met deze organisatie maar zijn ze bovenal erg verwarrend in hun communicatie en afspraken. Wat als een vliegende start begon, eindigde als dikke domper! Ik heb meerdere gesprekken gehad (via telefoon en beeldverbinding) en die waren allen positief. Vervolgens uitgenodigd voor een gesprek op kantoor, wat achteraf wéér een kennismakingsgesprek bleek te zijn want dit was geen officieel sollicitatiegesprek werd mij even benadrukt (ben je zoveel gesprekken verder?) en tijdens dit laatste gesprek werd mij even duidelijk gemaakt dat ik moet nadenken over wat ik wil (?)… Terwijl toch echt bekend was op welke vacature ik had gesolliciteerd. Alsof ze toen al wisten, met deze kandidaat gaan we niet verder. Beide personen hadden een leidinggevende rol maar daar vond ik weinig van te merken. Zij waren slecht voorbereid en de arrogantie droop er vanaf. Dat blijft natuurlijk subjectief maar ik heb er een paar dagen over kunnen nadenken en ik kan het niet anders verwoorden. Een van de gesprekspartners moest na 1 uur echt naar een andere meeting want die was natuurlijk veel belangrijker dan het aannemen van een nieuwe medewerker.. Maar goed uiteindelijk heb ik daar wel een volle 2 uur gezeten. Eindstand; zij vonden mij goed passen bij de organisatie blablabla… De afspraak was dat ik een week later teruggebeld zou worden zodat ik rustig kon nadenken of ik de relatiebeheer of new business kant op wilde gaan. Alsnog vreemd deze wending maar fair enough. Maar zover kwam het niet eens. Vrijdag, einde middag (op kerstavond) kreeg ik een heel kil mailtje (ipv het gebruikelijke belletje!) dat ze hebben gekozen voor een andere kandidaat. Dit kwam wel even als een verassing binnen maar zoiets kan natuurlijk altijd gebeuren. Toch bleef er iets aan mij knagen; wat is er met mijn week bedenktijd gebeurd?! Verder kreeg ik ook geen enkele vorm van feedback of iets wat daar op leek terug waarmee ik aan de slag kon. Afijn, dan blijft er toch nog een andere functie over zou je verwachten aangezien de ene vacature is ingevuld en de andere nog niet. Maar daar werd verder met geen woord over gerept. Ik kan er met mijn pet niet bij dat een organisatie zo respectloos met haar sollicitanten omgaat. Ik steek altijd erg veel tijd en energie in mijn voorbereiding. Om dan vervolgens zo de deksel op je neus te krijgen zonder onderbouwing dan kan ik daar he-le-maal niets mee. Verder zijn het allemaal loze woorden geweest die tijdens het gesprek tegen mij gezegd zijn en daar ben ik erg teleurgesteld over.

Questions d'entretien [1]

Question 1

Vertel eens iets over jezelf?
      Répondre à cette question