Comal ISD

Recherches associées: Avis sur Comal ISD | Offres d’emploi chez Comal ISD | Salaires chez Comal ISD | Avantages sociaux chez Comal ISD
      Entretiens chez Comal ISDEntretiens d’embauche pour Communications Specialist chez Comal ISDEntretien chez Comal ISD

San Juan USD - Sacramento County
      Colegio Estudiantes
      Jordan School District
      KIPP Schools

Entretien pour Communications Specialist

12 déc. 2023

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Comal ISD en nov. 2023

Invited me for a panel interview and I felt like it went okay, told me not to worry if I hadn’t heard back super quickly because they were still interviewing other candidates. They ended up completely ghosting me. I called to follow up and was told I’d be called back but never happened and then was told by HR “I think they filled the position?” So overall, not a good experience. If someone comes in person to interview the least you can do is let them know they didn’t get the job and do so in a timely manner. Ghosting is unprofessional and rude.

What makes a good CMS?