Clavax Technologies

Recherches associées: Avis sur Clavax Technologies | Offres d’emploi chez Clavax Technologies | Salaires chez Clavax Technologies | Avantages sociaux chez Clavax Technologies
      Entretiens chez Clavax TechnologiesEntretiens d’embauche pour Python Developer chez Clavax TechnologiesEntretien chez Clavax Technologies

Entretien pour Python Developer

11 sept. 2019
      Gurgaon, Haryana
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Clavax Technologies (Gurgaon, Haryana) en sept. 2019

Please add full description of the job while you call someone for interview. The person who took interview asked me that they need Flask not Django, he also asked me how i will do Front end of project.One more thing if person is giving interview having experience of 10 Months then Question should be according to his experience and also according to his Project which done in past or doing it.Dont waste any ones time by calling to your office. PLEASE DONT WASTE ANY ONES TIME

If you are doing back end how will you manage Front end?

What is Line written to in settings file of Django to connect database ?

First You have to give Aptitude Test of 15 Questions

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Python Developer chez Clavax Technologies

Entretien pour Python Developer

5 juin 2019
      Gurgaon, Haryana

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Clavax Technologies (Gurgaon, Haryana) en mai 2019

got a call from hr ,i applied through an online portal ,then a telephonic interview then a face to face.the interviewer was very humble they are open to freshers and experience guys both

django demographics,urls,views

IBM