CitNOW

Recherches associées: Avis sur CitNOW | Offres d’emploi chez CitNOW | Salaires chez CitNOW | Avantages sociaux chez CitNOW
      Entretiens chez CitNOWEntretiens d’embauche pour Kaufmännischer Sachbearbeiter chez CitNOWEntretien chez CitNOW

SAP
      Capgemini
      Salesforce
      Rappi

Entretien pour Kaufmännischer Sachbearbeiter

29 août 2024
      Londres, Angleterre
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez CitNOW (Londres, Angleterre) en janv. 2024

Per Video - dafür braucht man nicht nach England reisen um ein Vorstellungsgespräch zu bekommen. Was micht stört an den Engländern ... zu sehr arrogant. CitNow ist nur darauf aus, hier in DE ihr Geld zu machen, ansonsten interessiert es null .... auf menschlicher Ebene braucht man hier nichts erwarten. Wer braucht ein Videotool um zu sehen, ob und wie sein Auto repariert wird? Auf sowas können nur Engländer kommen! In DE braucht niemand so ein Quatsch! Job nicht angenommen!

Keine wichtige, die mir partout einfallen möchten. Eigentlich nur Standardfragen
      Réponse de CitNOW
      We appreciate you taking the time to share your feedback, whilst we couldn’t identify the role you have interviewed for we are committed to reviewing and responding to each and every review. We are proud to have a diverse team across the globe and thanks to the valued contribution of our German colleagues, we have established successful partnerships with just under 2,000 dealerships across the DACH region to date. So far in 2024, Workshops across Germany alone have created over 400,000 videos using the CitNOW Workshop App, averaging an impressive customer rating of 4.9 stars out of 5. Since its launch in 2012, CitNOW Workshop has been a flagship product in our product portfolio, celebrated for its role in creating a transparent and engaging customer experience in the Aftersales department for our global customers. Visit the case study section on our website below to read more about how our products deliver key benefits to the industry https://www.citnow.com/case-studies/