Chiesi

Recherches associées: Avis sur Chiesi | Offres d’emploi chez Chiesi | Salaires chez Chiesi | Avantages sociaux chez Chiesi
      Entretiens chez ChiesiEntretiens d’embauche pour Medical Science Liaison (MSL) chez ChiesiEntretien chez Chiesi

4 mai 2022

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Chiesi

This was a two day virtual interview. First day with HR, Patient Relations, Med Affairs and Sales. The second day with MSLs and MSL manager where I gave a presentation. The hiring manager interrupted his MSL when his MSL asked me a question and proceeded to berate his employee over this virtual interview for not knowing the answer. Pretty awkward.

Tell me about a time when you failed. Why do you want to be an MSL? What do you know about what an MSL does? What do you think of the territory size? How will you manage these five different disease states? Have you ever given a presentation?
      Réponse de Chiesi
      Thank you for your feedback. We use employee feedback on Glassdoor to listen to you so that we can become a better company.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Medical Science Liaison (MSL) chez Chiesi

9 mai 2025
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Chiesi

Straightforward and easy. Met the team, presentation was straightforward and they didn’t ask a ton of questions. More interested in how you present. Make sure you pronounce comoany name correctly

Tell me about yourself please

23 févr. 2022

J'ai passé un entretien chez Chiesi

Processo lungo ma stimolante. Testano diverse capacità e conoscenze ma sono molto chiari e trasparenti. Processo in più step ma risposte abbastanza rapide. A volte richiedono test attitudinali oltre ai soliti colloqui.

Cosa ti motiva ad entrare nel farmaceutico

Bayer
      GSK