Cheetah Digital

Recherches associées: Avis sur Cheetah Digital | Offres d’emploi chez Cheetah Digital | Salaires chez Cheetah Digital | Avantages sociaux chez Cheetah Digital
      Entretiens chez Cheetah DigitalEntretiens d’embauche pour Technical Support Specialist chez Cheetah DigitalEntretien chez Cheetah Digital

Entretien pour Technical Support Specialist

25 mars 2023

Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Cheetah Digital en mars 2023

Recruiter contacted me via LinkedIn & wpp. She asked me to choose the best time for Monday from her LinkedIn schedule tool. Monday was not an available option. I had to choose for Tuesday. 5 mins before the interview started she contacted me via wpp (in a different language than the others communications we have had) to inform about an “emergency” she had, reason for having to reschedule the meeting. She told me she would be sending the schedule later. She never did, not even wrote me to tell me the process would be suspended or ended.

Real quick and easy English Test

Intel Corporation