Carnival Corporation

Recherches associées: Avis sur Carnival Corporation | Offres d’emploi chez Carnival Corporation | Salaires chez Carnival Corporation | Avantages sociaux chez Carnival Corporation
      Entretiens chez Carnival CorporationEntretiens d’embauche pour Bar Waiter chez Carnival CorporationEntretien chez Carnival Corporation

8 janv. 2013
      Lima,

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Carnival Corporation (Lima, ) en févr. 2009

Apply in locate agencies that prepares you for the interview with the hirer

Are you able to work in difficult conditions like roughing seas
      4 réponse(s)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Bar Waiter chez Carnival Corporation

2 janv. 2020

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 12 mois. J'ai passé un entretien chez Carnival Corporation en août 2019

To the point, but extremely insightful once you ask the right questions. Questions asked of you seem to be geared towards gauging your commitment to the company for an extended period of time.

Where do you see yourself in the next 10 years?

10 févr. 2016
      İstanbul

Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Carnival Corporation (İstanbul) en nov. 2012

Interview was in Istanbul Miray Int. Head office 2012 interview is was good. Cruise ship jobs not provide salary actually they do like 50$ per mouth they use they charge 15 gratitude to guest but they give you %12 they cut plane ticket prices if you have change work other companies the guest are also not paying much tips

Bar knowledge

3 déc. 2014
      Varsovie, Mazovie

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 6 mois. J'ai passé un entretien chez Carnival Corporation (Varsovie, Mazovie) en juil. 2010

applied through the agency, they arranged interview and paperwork. had interview with company HR representatives in Warsaw. visa, medical check, criminal check were need to be done before joining the ship. Need to pay my ticket , but hotel was paid by the company before joining the ship. then 3 month bar college, After completion transfer to another ship.

Hilton
      Marriott International