CarMax

Recherches associées: Avis sur CarMax | Offres d’emploi chez CarMax | Salaires chez CarMax | Avantages sociaux chez CarMax
      Entretiens chez CarMaxEntretiens d’embauche pour Retail Sales Associate chez CarMaxEntretien chez CarMax

27 oct. 2017
      Chicago, IL

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez CarMax (Chicago, IL) en août 2015

3 interview process which can all be done same day but they won’t, you’ll have to wait past your scheduled time so if you’re late I wouldn’t worry about not it

How do I handle stressful situations? What was my style of selling? Name a time when you were faced with a challenge and you overcame it?

What style of selling I had

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Retail Sales Associate chez CarMax

26 avr. 2021

J'ai passé un entretien chez CarMax

They call you to do an interview, once they day of the interview comes around they have you wait for the manager to interview. It took a while for the manager to finally come out, at that time I just observed the area. Then the manager interviews you and has you watch a video.

They gave you real world scenarios and you have to try to pitch a car to them

9 déc. 2017
      Virginia Beach, VA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez CarMax (Virginia Beach, VA) en sept. 2017

They claim to be a company that trains associates to be car salesman, but if you have no experience then you wont get hired.. how does that make any sense? They asked the same questions just in different forms. It was a long interview with 3 to 4 sections and it was a complete waste of my time. They also DO NOT give VETERANS any type of consideration during the hiring process.

Describe a situation in which you built rapport with a customer.

Mercedes-Benz International
      Localiza&Co