Canvas Credit Union

Recherches associées: Avis sur Canvas Credit Union | Offres d’emploi chez Canvas Credit Union | Salaires chez Canvas Credit Union | Avantages sociaux chez Canvas Credit Union
      Entretiens chez Canvas Credit UnionEntretiens d’embauche pour Consumer Underwriter chez Canvas Credit UnionEntretien chez Canvas Credit Union

JPMorganChase
      HSBC
      BBVA
      Itaú Unibanco

Entretien pour Consumer Underwriter

6 juil. 2021
      Thornton, CO

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Canvas Credit Union (Thornton, CO) en mai 2021

Based on the interview, this position requires an open schedule to work 7-days a week. Usually, when you think of a bank you think of Monday through Friday 9-6 and Saturday 9 to 1. But in this role, they have their Underwriters working 7 days a week 6:30 AM to 11:00 PM.

Are you willing to work evenings, weekends and holidays?
      Réponse de Canvas Credit Union
      Thank you for your review. Oh no! It looks like we left you with the wrong impression and didn’t share the time commitment of this role clearly. Rest assured we are not open Sundays and don’t work past 7PM Monday-Friday. Also, a new hire in this department wouldn’t be expected to start at 6:30AM (two Senior Underwriters start at this time, with the unit leaders working our later shift). Despite all of this, it is obvious we came up short in providing a clear and straight-forward hiring process. We will do better going forward as we respect candidates taking the time to consider Canvas as an employer. Thank you again for your feedback.