Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur Bureau Veritas | Offres d’emploi chez Bureau Veritas | Salaires chez Bureau Veritas | Avantages sociaux chez Bureau Veritas
      Entretiens chez Bureau VeritasEntretiens d’embauche pour Human Resources Manager chez Bureau VeritasEntretien chez Bureau Veritas

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Aucune offre
      Expérience négative
      Entretien facile

Candidature

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Bureau Veritas (Apeldoorn) en août 2011

Entretien

"De Group HR Director was ingevlogen om de gesprekken samen met een HR Generalist te leiden. Afspraak werd voor mij gemaakt toen ik kwam:. (1) Ik liep in het vorige geïnterviewde voor de rol - zeer onprofessioneel om een beetje ruimte te laten en (2) in eerste instantie hadden ze geen idee dat ik zou er voor een interview, ondanks de afspraak zelf hebben gemaakt. Volkomen onprofessioneel, het niveau van het interviewen was alsof het gedaan werd door een junior HR teamlid. Ze besteedden tijd aan het beoordelen van het bedrijf, maar lieten de ogen rollen over een aantal processen die ze beschreven. Toen vragen werden gesteld, in het bijzonder indringende vragen die problemen binnen de organisatie zouden aangeven, keken en giechelden ze naar elkaar. Het was onprofessioneel en absurd. De HR Generalist zat daar en giechelde het merendeel van de tijd, en toen stelde ze een vraag over hoe ik zou omgaan met de mensen in mijn team die niet echt geïnteresseerd zijn in ontwikkeling (met haar gedrag, dat leidde mij tot een aantal vrij slechte conclusies ). Het interview zou 45min duren, maar duurde er ongeveer 50, en op de weg naar buiten maakte de Generalist een opmerking over hoeveel langer het had geduurd(???)! Ik ging weg met de gedachte dat het het meest onprofessionele gesprek dat ik in een heel lange tijd heb gehad was en hoopte op een afwijzing. Ik moest me geen zorgen maken - ze hadden niet eens het fatsoen de kandidaten te vertellen dat ze niet waren aangenomen. Gewoon niets. Edit: na 1,5 maanden kwamen ze terug! Ze vroegen niet eens om mijn feedback maar stuurdem gewoon een e-mailtje om me uit te nodigen voor de volgende ronde en mij te vertellen wanneer ik mij moest laten zien - en ook de datum en tijd waren niet onderhandelbaar. Dit bevestigt mijn visie van het bedrijf als echt een van de meest onprofessionele bedrijven (althans hun HR-afdeling) die ik ooit heb gezien!

Questions d'entretien [1]

Question 1

Hoe informeer je je team?
      1 réponse

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous