Builder Homesite

Recherches associées: Avis sur Builder Homesite | Offres d’emploi chez Builder Homesite | Salaires chez Builder Homesite | Avantages sociaux chez Builder Homesite
      Entretiens chez Builder HomesiteEntretiens d’embauche pour Data Scientist chez Builder HomesiteEntretien chez Builder Homesite

Entretien pour Data Scientist

22 sept. 2020
      Cedar Park, TX

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Builder Homesite (Cedar Park, TX) en janv. 2020

Interview with VP, CTO, then CEO. Beware CEO is a bully. He asked me with a triumphant face why I switched so many jobs in a short time. These jobs were contracting jobs on my resume. He said that some guy works at his company for 10 years already and doesn't hop jobs. When I tried to explain, he interrupted. He also said that his son is also facing difficulties and that he told him to tough it up because this how corporations are. He also offered only 2 week vacation for an experienced DS position. He had a lot of business questions and idea that he kept talking about during the interview to demonstrate how smart he was. When I told him that it will be a long journey to implement all of his ideas into data science, he got furious. He also made people to interview in the morning, then let them go. Then in the afternoon he suddenly told them to come back to interview with someone else. He came off as a callous guy who loves to talk about himself and shuts down the employees and their concerns. Zero empathy. Bullet dodged on this guy.

Tech questions on neural nets from a DS Manager. Nothing too difficult.

Jones Lang LaSalle
      CBRE