BuildTrack

Recherches associées: Avis sur BuildTrack | Offres d’emploi chez BuildTrack | Salaires chez BuildTrack | Avantages sociaux chez BuildTrack
      Entretiens chez BuildTrackEntretiens d’embauche pour Trainee IoT Engineer chez BuildTrackEntretien chez BuildTrack

TP
      Google
      JPMorganChase
      SAP

Entretien pour Trainee IoT Engineer

10 févr. 2022

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez BuildTrack

Stage 1: Aptitude Test (basic IoT questions) Buildtrack Automation visited our college for campus placements and gave us a overview talk after which they took a basic mcq paper based aptitude tests questions were just memory based questions of the history of mcqs, some basic math skills and few questions about Buildtrack Stage 2: Hands on Test (PCB mounting, Router Configuration, Electrical Configuration) They provided a circuit diagram , a PCB and some components out of which we had to assemble simply on that PCB according to the circuit diagram Then there were switches and bulbs and their device again they gave a circuit diagram and we just had to arrange the circuit Then there was a router which we had to configure in different modes Stage 3: Interview

Networking basics Projects Raspberry Pi