Brightedge Technologies

Recherches associées: Avis sur Brightedge Technologies | Offres d’emploi chez Brightedge Technologies | Salaires chez Brightedge Technologies | Avantages sociaux chez Brightedge Technologies
      Entretiens chez Brightedge TechnologiesEntretiens d’embauche pour Software Quality Assurance Engineer chez Brightedge TechnologiesEntretien chez Brightedge Technologies

Falabella
      Marvell Technology
      Moody's
      Teradata

Entretien pour Software Quality Assurance Engineer

2 oct. 2013
      San Mateo, CA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Quality Assurance Engineer chez Brightedge Technologies

Entretien pour Software QA Engineer

13 déc. 2017
      Offre refusée

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Brightedge Technologies (San Mateo, CA)

Applied through college website . 48 hour assignment where you had to write two test plans for Yahoo Resgistration & CNN Newspulse

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Brightedge Technologies en sept. 2017

Phone screen, Take home challenge and onsite. It was average . They try to ask you everything. Even it is not senior position they believe person should know everything.

Phone interview was easy string question. Take home challenge is to automate One sample online webpage, test plan, test cases. Expect to prepare everything. They ask everything except data structure. So prepare everything. They even ask UDP/TCP difference (even it is not related to position) .

Entretien pour Software Quality Assurance Engineer

9 avr. 2014

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Brightedge Technologies en févr. 2014

The first round is a mini project as mentioned in previous reviews, writing test cases and test plan. The second round is a phone interview, some easy SQL and string manipulation questions, also asked about how to test a vending machine, and some web application related questions.