Blue Care

Recherches associées: Avis sur Blue Care | Offres d’emploi chez Blue Care | Salaires chez Blue Care | Avantages sociaux chez Blue Care
      Entretiens chez Blue CareEntretiens d’embauche pour AIN chez Blue CareEntretien chez Blue Care

Entretien pour AIN

10 oct. 2024
      Queensland Islands

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Blue Care (Queensland Islands) en janv. 2020

Took my resume in person to aged care facility, had a phone call within a couple of days to attend an interview. Was interviewed by the Management & CN. Was a comfortable & streamlined process where they expressed they wanted to employ me from the beginning.

As an AIN in the secured Memory Support Unit, how do you keep yourself safe with a resident in their room who becomes voilent/agitated?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme AIN chez Blue Care

Entretien pour AIN

11 sept. 2021
      Brisbane
      Offre refusée

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Blue Care (Brisbane) en juin 2021

One on one interview with facility manager. Interviewer was unorganised and poorly prepared. Second person came in and began writing down my responses to questions but would get up and leave to answer the phone outside then return and ask me to repeat my answers.

Values based questions and scenarios

Fraunhofer-Gesellschaft
      Gates Foundation