Beehive Systems

Recherches associées: Avis sur Beehive Systems | Offres d’emploi chez Beehive Systems | Salaires chez Beehive Systems | Avantages sociaux chez Beehive Systems
      Entretiens chez Beehive SystemsEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez Beehive SystemsEntretien chez Beehive Systems

Entretien pour Software Engineer

26 mai 2017
      Noida

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Beehive Systems (Noida) en mai 2017

First round online test, 30 mcqs, easy oops questions after clearing this round, one more online test will be there having 20 questions to be done in 60 mins which includes small programming questions as well like swap two numbers without using temp, find duplicate characters in string

they will simply ask things written on your resume, oops, static constructors, abstract vs interface

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Beehive Systems

Entretien pour Software Developer

4 janv. 2026
      Noida

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Beehive Systems (Noida) en déc. 2025

It was a 3 round technical interview in which first two rounds were ok and average in difficulty but in the 3 technical round they were expecting me to answer questions very above my experience level and were asking questions that are not even possible to be technically implemented. They were not considering my technical experience in tech that was not used in their company.

How can two processes running on two different threads can write a same resource without using lock in c# and without stopping one thread?

Entretien pour Software Engineer

29 juil. 2020
      Noida

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Beehive Systems (Noida) en nov. 2019

Round 1- Technical Knowledge judgement through objective type questions and some codes Round 2- Technical Interview related to Data Structure, Algorithms and OOPs concepts Round 3- HR interview about the training and other formalities (training,etc.)

Time and Space Complexity of certain algorithms

Lenovo