BairesDev

Recherches associées: Avis sur BairesDev | Offres d’emploi chez BairesDev | Salaires chez BairesDev | Avantages sociaux chez BairesDev
      Entretiens chez BairesDevEntretiens d’embauche pour Computer Systems Engineer chez BairesDevEntretien chez BairesDev

28 avr. 2025
      Ciudad de Mexico

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez BairesDev (Ciudad de Mexico) en avr. 2025

It went pretty well. The interviewer was really kind, he explained everythign pretty well. He answered all of my questions, went through the most relevant information of the company and what they're looking for in a candidate.

What was the most challenging project I was involved in at my previous job?
      10mo
      Thank you for sharing your experience. We're happy to hear you had a positive experience during your application process with BairesDev®. We aim to continuously improve our process and provide a seamless and welcoming application experience.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Computer Systems Engineer chez BairesDev

11 févr. 2025
      Washington, DC

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez BairesDev (Washington, DC) en nov. 2024

During my interview, I emphasized my comprehensive experience in project planning within IT sectors, highlighting my proficiency in setting realistic timelines, resource allocation, risk management, and ensuring efficient team collaboration. This also included my ability to leverage agile methodologies for enhanced project execution and delivering quality outcomes on time.

Ask me about my experience as an IT projects plannifying experience
      3mo
      Your feedback on our application process is truly appreciated. Our aim is to ensure a smooth and welcoming experience for all applicants. Thank you for sharing your thoughts. This inspires us to keep improving our process!

30 avr. 2020
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez BairesDev en mars 2019

28 online tests, none of them relevant to the position to which I applied. one hour technical interview, questions relevant to programming languages, data structures, recruiter does not have a good command of the English language

list on python
      Réponse de BairesDev
      We value your detailed insights into our application process. We're happy to hear that you found some positive aspects, and we take your concerns seriously. Your comments will guide us in refining our process to better serve future candidates.

Concentrix
      Softtek